The Whisky Couple

Met zijn Amerikaanse echtgenote Becky vormt de internationaal bekroonde auteur en whiskykenner Hans Offringa al vele jaren The Whisky Couple. Als onafhankelijke experts presenteren zij whisky in Europa en de VS, zowel door het geven van master classes als het schrijven van boeken, artikelen en het verzorgen van bijpassende fotografie. Zie ook: www.thewhiskycouple.com

Ditmaal brengen Hans & Becky een vijftal bijzondere single cask single malts van De Scotch Malt Whisky Society (SMWS) mee, waaronder één die speciaal voor De Librije is gebotteld. De overige vier blijven nog een verrassing.

De SMWS bottelt uitsluitend single cask whisky’s op vatsterkte en van elke expressie zijn gemiddeld slechts 220 flessen wereldwijd beschikbaar. Een unieke kans voor u om bijzondere en zeldzame whisky’s te proeven onder deskundige en onderhoudende begeleiding.

Meer informatie over de SMWS vindt u op www.smws.com.

Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar per dag. Er zijn geen kosten aan verbonden. Inschrijven kan op de dag zelf bij de inschrijfbalie op het terrein van de BOERenmarkt XL.