The Whisky Couple

Met zijn Amerikaanse echtgenote Becky vormt de internationaal bekroonde auteur en whiskykenner Hans Offringa al vele jaren The Whisky Couple. Als onafhankelijke experts presenteren zij whisky in Europa en de VS, zowel door het geven van master classes als het schrijven van boeken, artikelen en het verzorgen van bijpassende fotografie. Zie ook: www.thewhiskycouple.com

Zondag 18 september 11.30 uur “Age Matters” op inschrijving
Aan de hand van een serie verschillende whisky’s van één distilleerderij, legt Hans Offringa uit wat de invloed is van leeftijd op het rijpen van whisky. Hierbij proeven de genodigden een-en-dezelfde whisky van verschillende jaargangen achter elkaar:
Glenfarclas 12 jaar oud
Glenfarclas 15 jaar oud
Glenfarclas 21 jaar oud
Glenfarclas 25 jaar oud
Glenfarclas 105 cask strength

Er zijn maar heel weinig distilleerderijen die dit kunnen doen en Glenfarclas is bovendien nog steeds eigendom van nazaten van de oprichters. Dat komt ook bijna niet meer voor in de Schotse whiskywereld die voor het grootste deel in handen is van enkele multinationals.

Er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar per dag. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmeldingen graag per mail naar info@librije.com.