Lars DanielsWijnpresentatie en -proeverij door Lars Daniëls MV

U bent van harte welkom voor de wijnpresentatie en -proeverij door Lars Daniëls MV over natuurlijkheid in wijn. Deze vindt plaats op zondag 18 september van 15.30 uur tot 17.15 uur, en daarnaast op maandag 19 september van 16.15 tot 17.45 uur. In het kader van het gastronomische festival Chefs(R)Evolution.

Natuurlijkheid in Wijn
Natuurlijkheid is een groot issue de laatste jaren, ook ten aanzien van wijn. Wijn wordt gelukkig nog gezien als een vrij natuurlijk product, maar dat imago staat onder druk. Alhoewel wijn een cultuurproduct is, kan het wel degelijk heel natuurlijk gemaakt zijn. Aan de hand van acht verschillende wijnen, van industrieel tot terroirgetypeerd, en van designed tot très naturel, zal Lars Daniëls, Magister Vini, het concept ‘natuurlijkheid in wijn’ uitdiepen en duiden. Het doel van de presentatie/proeverij is niet om waardeoordelen uit te spreken, maar om te proberen opheldering te geven en discussie te stimuleren.

Er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar per dag. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmeldingen graag per mail naar info@librije.com.