Persbericht

CHEFS®EVOLUTION wordt verplaatst
It’s Revolution Time in 2021 – the jubilee edition!

Op zondag 6 en maandag 7 september 2020 zou de vijfde editie plaatsvinden van CHEFS®EVOLUTION, het Nederlandse Avant-garde Cuisine Festival. Met ongelooflijk veel pijn in ons gastronomische hart hebben wij moeten besluiten deze jubileum editie te verplaatsen naar 2021.

Jonnie en Thérèse Boer: Om in deze tijden een kwalitatief hoogstaand culinair evenement te organiseren moeten alle stukjes in elkaar passen. Vanwege de onzekerheid in deze tijden kunnen wij het topniveau niet garanderen, dat is voor ons niet acceptabel. Daarom stellen we CHEFS®EVOLUTION uit naar zondag 12 & maandag 13 september 2021. Daarnaast beseffen wij heel goed dat iedereen op de kleintjes moet letten, door het een jaar te verplaatsen brengen wij onze partners en leveranciers hiermee niet in verlegenheid en willen wij ons respect hiermee tonen naar hen.

Samen met Thomas & Carola Ruhl (Port Culinaire) en ons team keken wij er enorm naar uit om dit jaar een nieuwe editie te mogen organiseren, wij waren bezig met een unieke en verrassende editie. Helaas moet iedereen geduld hebben tot volgend jaar. Het Coronavirus houdt ons, onze collega’s, leveranciers en gasten in de greep.
Hier moeten wij ons allen bij neerleggen. Op dit moment zijn er belangrijkere zaken waar de wereld rekening mee dient te houden, zo voelen wij dat ook.

De internationale chefs welke dit jaar hun demonstratie zouden geven vragen wij om in 2021 aanwezig te zijn. De chefs welke voor dit jaar waren vastgelegd waren:
Daniel Humm, Eleven Madison Park, New York, Amerika, Best of the Best – World’s 50 Best
Norbert Niederkofler, St. Hubertus, San Cassiano, Italië, #116 World’s 50 Best
Ivan and Sergey Berezutski, Twins Garden, Moskou, Rusland, #19 World’s 50 Best
Disfrutar, Barcelona, Spanje, #9 World’s 50 Best
Anand Gaggan, Gaggan, Bangkok, Thailand, #4 World’s 50 Best
Lukas Mraz, Mraz & Sohn, Wenen, Oostenrijk
Rasmus Munk, Alchemist, Kopenhagen, Denemarken

BOERenmarkt XL
Naast CHEFS®EVOLUTION zal ook de BOERenmart XL verplaatst worden naar volgend jaar. Wij hadden dit graag georganiseerd voor de stad, de regio, de provincie en natuurlijk het hele land om te genieten van gerechten samengesteld met producten en ingrediënten die Nederland rijk is onder het genot van een bijpassend glas.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is stopgezet, de tickets welke reeds zijn aangeschaft zijn geldig voor de editie in 2021.

Partners
CHEFS®EVOLUTION 2021 zou mede mogelijk gemaakt worden door hoofdpartners AEG, AVEX, Big Green Egg, Buscaglione Espresso, Bollinger Champagne – Verbunt Verlinden, Dutch Cuisine, Hanos, Jager & Boer, Koninklijke Euroma, KLM, MKN, Ryusen, Schmidt Zeevis Rotterdam, Slijperij van Rangelrooij, VanDrie Group, Van Gestel en Wensink Mercedes Benz.

///////////////////////////////////////////////EINDE PERSBERICHT/////////////////////////////////////////

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie over CHEFS®EVOLUTION kunt u contact opnemen met:

Librije Beheer B.V.
Manager Hotel & Operations
Dhr. Matthias Nieuwland
E-mail: m.nieuwland@librije.com
Telefoonnummer: 0634735309 / 0388530000
www.librije.com, www.chefsrevolution.nl
Spinhuisplein 1
8011 ZZ Zwolle


Download Persbericht

Download Persbericht – CHEFS®EVOLUTION 2021