Proeven, leren en beleven…

Op de Boer&Markt van Jonnie en Thérèse is genoeg eten en drinken. Maar er zijn ook diverse workshops en proeverijen waar gratis aan deelgenomen kan worden. Dat is nog niet alles. Op het dakterras van De Spiegel is een cocktailbar waar de Botanical Spirits van Jonnie en Thérèse centraal staan.

Doe mee met de Cheese war waarin je kennis maakt met de lekkerste combinaties van de klassieke combinatie wijn en kaas, maar ook de vergeten combinatie van bier en kaas. Bourgondisch Lifestyle, Librije’s kaasleverancier uit Beverwijk, kiest prachtige kazen. Smaragd Wijnen zoekt bij elke kaas een perfecte wijn en Rick Kempen van Bier&Co een perfect bier. De deelnemer proeft alle combinaties en kiest per kaas de lekkerste combinatie.

Op de rondvaartboot kan er deelgenomen worden aan workshops. Zoek de verkoeling op het water, terwijl je over de Zwolse stadsgracht vaart.  

* Deelname kan enkel op basis van aanmelding bij de workshop locatie, beschikbaarheid is beperkt.

Maar dat is nog niet alles. Ook wat entertainment betreft is er veel te beleven. De boerinnen act van de Meisjes van Plezier zullen zorgen voor de gezelligheid op het terrein. Cato & Judith zullen samen tweestemmige Hollandse liedjes verzorgen op de Boer&Markt. Daarnaast kunnen zij jou van allerlei informatie voorzien over de Boer&Markt. Tussen 15.00 en 18.00 treden de Blue Grass Boogiemen op met heerlijke liederen, geheel passend voor een boerenmarkt. En vanuit circus Paravani, komt een steltenloper jou inspireren met botanische kruiden, waarna je op het dakterras van theater De Spiegel heerlijk kan borrelen  bij de Botanicals Spirits cocktailbar. 

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden